LVT podne obloge

LVT podne obloge

Luksuzne vinil podne obloge (LVT) zbog svojih karakteristika postaju sve češći izbor bilo da se radi o objektima za stanovanje ili o objektima za komercijalnu namjenu.
LVT podne obloge su odličan izbor ako renovirate stan ili poslovni prostor jer zbog svojih karakteristika, prvenstveno zbog niske visine ugradnje (5-6 mm) i mogućnosti polaganja preko postojećih podova predstavljanju odlično rješenje za brzu i jednostavnu promjenu bez grubih građevinskih radova i prašine. LVT se može polagati i na zid bilo da se radi o novogradnji ili preko postojećih zidnih obloga kao što su npr. keramičke pločice. Moderna tehnologija izrade LVT-a daje podu prirodan izgled drva, kamena ili metala, a zbog svojih karakteristika pružaju dodatne mogućnosti za maštovite dizajnerske podove ili zidove koji će odgovarati vašem osobnom stilu. LVT pod je antistatičan, protuklizan, negoriv, antibakterijskih svojstva, ne upija prašinu te je pogodan za prostore u kojima borave djeca ili osobe sklone alergijama, iznimne je otpornosti na habanje, lako se čisti, pogodan je za podno grijanje, ugodan je za hodanje, ne stvara buku, ekološki prihvatljiv, a najvažnije je da je pogodan za korištenje u vlažnim prostorima. U usporedbi sa laminatom i parketom, dodatna prednost LVT poda je što nije osjetljiv na vlagu i vodu, a na dodir je ugodno topao. LVT podovi se nude u pločama ili u roli, na ljepljenje ili bez trajnog ljepljenja ( tzv. loose lay ili klik sistem) s različitim zaštitnim slojem od 0,2 mm do 0,7 mm ovisno o vašim potrebama. LVT podovi bez trajnog ljepljenja osobito su pogodni za polaganje u trgovinama, hotelima i uredskim prostorima gdje je brzo polaganje posebna prednost. Loose lay LVT možete preslagivati i na taj način dobiti novi pod. U našoj ponudi nudimo LVT podne obloge renomiranih europskih proizvođača OBJECTFLOR i ONEFLOR.

LVT Loose Lay

LVT Loose Lay


Loose lay LVT podne obloge dolaze u 40 različitih dekora, a njihov zaštitni sloj od 0,7 mm čine ih idealnim podom za vrlo frekventne prostore.

LVT Klik

LVT Klik


LVT podne obloge s klik tehnologijom postave osiguravaju jednostavno i brzo postavljanje direktno na postojeći pod.

LVT na ljepljenje

LVT na ljepljenje


Osim u pločama raznih dimenzija, kolekcija EXPONA FLOW nudi LVT u roli

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se